bekijk onze Flyers

Pic
Step-On Classic (beige, rood en wit)

Step-On Classic is van polyethyleen is ideaal om je afval weg te werpen zonder het deksel te hoeven aanraken. Door het strak sluitende, overlappende deksel ontsnappen er geen geurtjes. Eenvoudig te reinigen door de afgeronde hoeken en gladde oppervlakken.

Pic
Connector Bin

Brandveilige recycling module van hoogwaardig aluminium. Het schuin afl opende deksel voorkomt dat er iets opgezet kan worden. Voorzien van dempingsysteem voor het geruisloos sluiten van het deksel. De stevige deur en afvalzakhouder zijn voorzien van een railsysteem.

Pic
BINsystem

Modulair systeem van robuuste, hoogwaardige afvalbakken in diverse formaten, die combineerbaar zijn met duurzame aluminium profielstaanders en opties zoals een inworpverkleiner en asbak. In uitvoeringen met een inworpopening aan één zijde of aan beide zijden.

Pic
RecycloStar

Brandveilige afvalscheidingsunit van hoogwaardig aluminium met binnen-emmers. Als het deksel geopend wordt kan de lichtgewicht binnen-emmer gemakkelijk geleegd worden. De binnenemmers hebben handige zakklembeugels.

Pic
Compleet assortiment voor effectief afvalbeheer

Naast de fraaie lijn Slim Jim Step On containers, zijn de vertrouwde Slim Jim en Brute containers vernieuwd. Innovaties en nieuwe accessoires verhogen de productiviteit en zorgen voor een efficiëntere afvalinzameling en stimuleren afvalscheiding.

Pic
DropPit

Het wapen in de strijd tegen klein zwerfafval. De asbak verwerkt in een tegel is uitermate effectief. Geen rondslingerende sigarettenpeuken en kauwgom meer bij de entree van uw kantoorpand, school of ziekenhuis.

Pic
Eco Bin recycling set

Wilt u uw afval gescheiden inzamelen zonder de aanschaf van een compleet nieuwe afvalbak? Maak uw huidige papierbak klaar voor de toekomst met de Eco Bin recycling set!

Pic
Slim Jim Step On

Naadloos te integreren in gelijk welke omgeving De Slim Jim Step-On Containers zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: front step en end step, waardoor ze de ideale oplossing vormen ongeacht de plaats die u ter beschikking hebt.

Pic
Triomf

Op een milieuvriendelijke en ergonomische wijze afval in 3 afzonderlijke compartimenten scheiden. De scheidingsoplossing is vervaardigd uit tot 100% gerecycled materiaal van uitstekende kwaliteit; garandeert een lange levensduur.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden

CONTACT

Vepa Bins
Schrijnwerkersweg 15
1786 PC Den Helder
Nederland
Tel: 0223 668383
@: verkoop@vepabins.nl
© VepaBins
Top